15 minuts

dc.contributorMarch Cuberes, Mercè
dc.contributorUniversitat de Lleida, Facultat de Lletres
dc.contributor.authorAguilera Candel, Guillem
dc.date.accessioned2023-10-14T11:16:30Z
dc.date.available2023-10-14T11:16:30Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractAquest projecte neix de la combinació de dues pasions. La comunicació i el futbol. Una de les qüestions que ha portat fer aquest tipus de treball ha sigut el fet de respondre a la següent pregunta: Com fer que dues coses tan massificades adquireixin l'adjectiu o el caràcter d'únic? La resposta es troba durant la lectura del cos del treball i s'entén gràcies a la suma de diversos factors. La utilització de dues plataformes com són Spotify i Tiktok, amb tot el que això comporta si parlem en termes d'exposició de continguts, l'utilització també del català com a llengua principal i l'ús de multiples gèneres periodístics per tal d'adaptar el contingut a l'exposició posterior més adequada, són alguns dels punts que fan d'aquest pòdcast un pòdcast diferent. La intenció d'aquesta memòria rau en l'objectiu de presentar tots els recursos, conceptes, idees i sobretot a seguir de tot el que implica el treball. Perquè a part de llegir-nos, també podràs gaudir escoltant-nos i veient-nos.
dc.description.abstractEste proyecto nace de la combinación de dos pasiones. La comunicación y el fúbol. Una de las cuestiones que ha llevado a hacer este tipo de trabajo ha sido el hecho de responder a la siguiente pregunta: ¿Cómo hacer que dos cosas tan masificadas adquieran el adjetivo o el carácter de único? La respuesta se encuentra a lo largo de la lectura del trabajo y se entiende gracias a la suma de varios factores. La utilización de dos plataformas como son Spotify y TikTok, con todo lo que eso conlleva si hablamos en términos de exposición de contenidos, la utilización del catalán como lengua principal y el uso de múltiples géneros periodísticos para adaptar el contenido a la exposición posterior más adecuada, son algunos de los puntos que hacen de este pódcast un pódcast diferente. La intención de esta memoria radica en el objetivo de presentar todos los recursos, conceptos, ideas y sobre todo los pasos a seguir de todo lo que implica el trabajo. Porque aparte de leernos, también podrás disfrutar escuchándonos y viéndonos.
dc.description.abstractThis project is born out of a combination of two passions. Communication and football. One of the issues that has led to this type of work has been answering the following question: How can we make two such massive things acquire the adjective of uniqueness? The answer lies in the reading of the body of work which is understood as the sum of several factors. The use of two platforms such as Spotify and TikTok, with all that this entails if we speak in terms of content exposure, the use of Catalan as the main language, and the use of multiple journalistic genres in order to adapt the content to the most appropiate subsequent exposure, are some of the points that make this podcast a different podcast. The intention of this memory lies in the objective of presenting all the resources, concepts, ideas and above all steps to follow from everything that the work involves. Because aside from reading us, you can also enjoy listening to and watching us.
dc.format.extent57 p.
dc.identifier.urihttps://repositori.udl.cat/handle/10459.1/464138
dc.language.isocat
dc.rightscc-by-nc-nd
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectPòdcast
dc.subjectFutbol
dc.subjectSpotify
dc.subjectTikTok
dc.subject.otherPòdcasts
dc.subject.otherFutbol
dc.title15 minuts
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
gaguilerac.pdf
Size:
812.8 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
license.txt
Size:
639 B
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: