Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Browse by
Treballs de fi de màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària [Més informació]
Recent Submissions
-
Aplicación de técnicas de imágenes hiperespectrales en el infrarrojo cercano para la determinación de contaminación fúngica y deoxinivalenol en trigo
(2020-10)Los grandes efectos nocivos para la salud de humanos y animales por consumo de alimentos contaminados con hongos micotoxigénicos y sus toxinas son un riesgo de seguridad alimentaria que involucra a todas las partes de la ... -
Posada en funcionament d'un equip d'anàlisi d'imatges hiperespectrals a l'infraroig proper (HSI-NIR) per la discriminació de mostres de blat contaminades amb deoxinivalenol
(2018-10)En aquest treball final de màster s'ha posat a prova el HSI-NIR per determinar la seva capacitat per detectar deoxinivalenol (DON) en mostres de blat i s'ha deduït que no només és possible sinó que a més es pot fer amb ... -
Propuesta de métodos de detección rápidos de larvas de anisakis en la sección de pescados de Supsa Supermercats Pujol
(2017-09)Anisakis simplex es un parásito del pescado que causa infestación gastrointestinal en los seres humanos tras la ingesta de pescado parasitado crudo o poco cocinado. Prácticamente todos los pescados y cefalópodos que ...