Recent Submissions

 • Informe d'R+D+I 2021 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis. Àrea de Recerca i Transferència; Universitat de Lleida. Gestió d'Ajuts, Dades de Recerca i PDA. Oficina de Suport a la R+D+I (2022)
  Activitat, resultats i visibilitat de l'activitat d'R+D+I de l'any 2021 de la Universitat de Lledia.
 • Pla de comunicació i màrqueting 2021. Universitat de Lleida. Biblioteca i Documentació. Àrea de Col·lecció i Difusió 

  Universitat de Lleida. Biblioteca i Documentació. Àrea de Col·lecció i Difusió (2021)
  El Pla de Comunicació i Màrqueting (PCM) de la unitat de Biblioteca i Documentació és l’eina que ens permet valorar si els productes i serveis oferts a la nostra comunitat universitària tenen la màxima qualitat. És una ...
 • El valor social de la Universitat de Lleida. Una anàlisi quantitativa 

  Sala Rios, Mercè; Farré i Perdiguer, Mariona; Torres Solé, Teresa (2022)
  L’objectiu d’aquest informe és analitzar quantitativament l’impacte econòmic i social que genera l’activitat de la Universitat de Lleida (UdL) sobre l’economia i la societat. L’estudi s’ha fet amb dades de l’any 2019 o, ...
 • Fons Samuel Gili i Gaya 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2022)
 • Fons Màrius Torres 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2021)
 • Fons Joan Baptista Xuriguera 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2022)
 • Fons Francesc Betriu 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2021)
 • Fons Alberto Porqueras Mayo 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2022)
 • Com trobar informació en l'àmbit de la Facultat de Lletres 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2021)
  En aquesta biblioguia us proporcionem una sèrie de recursos de suport a l'aprenentatge que us poden ser d'utilitat a l'hora de realitzar els vostres treballs acadèmics i estar al dia en el vostre camp d'estudi.
 • Informe de Compromís Social 2022 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis (2022)
  A través de 8 dimensions d’anàlisi i alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), es presenta el resultat de l’activitat que realitza la Universitat de Lleida en compliment de la missió de contribuir al ...
 • Biblioteca i Documentació: Memòria 2020/2021 

  Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2021)
  Memòria que recull les activitats principals realitzades a la Unitat de Biblioteca i Documentació de la Universitat de Lleida durant el curs 2020-2021.
 • Cadenes globals de cures feminitzades a Lleida Estudi sociològic sobre les condicions de vida i laborals de treballadores de cures migrants a Lleida 

  Espuñes Molins, Mercè (Edicions de la Universitat de Lleida, 2022)
  Aquest informe és el resultat d’un treball de recerca dut a terme entre el 2018 i el 2020. S’inclou en la convocatòria 2018 d’estudis de recerca sobre el quart món, aprovada per la Comissió de Cooperació Internacional i ...
 • Bones pràctiques en gestió de dades de recerca: citar les teves dades de recerca (Versió 2, Març 2022) 

  Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, 2022)
  Aquest document forma part del conjunt de bones pràctiques sobre gestió de dades de recerca i fa referència a com citar les dades de recerca. Conté una taula amb diferents estils de citació, la seva àrea d'estudi, l'elaboració ...
 • Informe de formació 2021 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis (2021)
  L’informe recull una mostra dels principals indicadors relatius a l’oferta, l’accés de nous estudiants i la matrícula de les titulacions de grau, màster universitari del curs 2021-2022, i els resultats acadèmics del curs ...
 • Informe de formació 2020 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis (2020)
  L’informe recull una mostra dels principals indicadors relatius a l’oferta, l’accés de nous estudiants i la matrícula de les titulacions de grau, màster universitari del curs 2020-2021, i els resultats acadèmics del curs ...
 • Informe de formació 2019 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis (2019)
  L’informe recull una mostra dels principals indicadors relatius a l’oferta, l’accés de nous estudiants i la matrícula de les titulacions de grau, màster universitari del curs 2019-2020, i els resultats acadèmics del curs ...
 • Informe d'R+D+I 2020 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis. Àrea de Recerca i Transferència; Universitat de Lleida. Gestió d'Ajuts, Dades de Recerca i PDA. Oficina de Suport a la R+D+I (2021)
  Activitat, resultats i visibilitat de l'activitat d'R+D+I de l'any 2020 de la Universitat de Lledia.
 • Informe d'R+D+I 2019 

  Universitat de Lleida. Gabinet Tècnic d'Estudis; Universitat de Lleida. Gestió d'Ajuts, Dades de Recerca i PDA (2020)
  Activitat i resultats assolits de l'activitat d'R+D+I de l'any 2019 de la Universitat de Lleida.
 • Writing Psychology at University 

  Feliu, Joel; Verdaguer, Maria; Penelo Werner, Ev; Gil Juárez, Adriana; Universitat de Lleida. Institut de Llengües (Servei de Llengües (UAB), Servei de Llengües Modernes (UdG), Serveis Lingüístics (UB), Serveis Lingüístics (UVic-UCC) i Institut de Llengües (UdL), 2021)
  User guide to written communication in academic disciplines (in this case Psychology) for teachers and students.
 • Escriure Psicologia a la Universitat 

  Feliu, Joel; Verdaguer, Maria; Penelo Werner, Eva; Gil Juárez, Adriana; Universitat de Lleida. Institut de Llengües (Servei de Llengües (UAB), Servei de Llengües Modernes (UdG), Serveis Lingüístics (UB), Serveis Lingüístics (UVic-UCC) i Institut de Llengües (UdL), 2021)
  Guia que ajuda els destinataris (professorat i alumnat) a comunicar-se, sobretot per escrit, en la seva disciplina acadèmica; psicologia en aquest cas.

View more