Informació i Orientació Universitària és una unitat administrativa i de gestió que té com a tasca principal informar, assessorar i orientar l’estudiantat, la comunitat universitària i la ciutadania en general sobre els temes que afecten a la UdL. A més d’aquest caràcter informatiu i d’assessorament, i de les tasques de gestió administrativa pròpies de cada tema, el servei porta a terme altres funcions que inclouen: la projecció, elaboració de programes i realització d’activitats adreçades a la comunitat universitària i a usuaris particulars o col·lectius externs a la UdL. [Més informació]

Collections in this community

Recent Submissions

 • Acreditació d'una tercera llengua per als estudiants de grau 

  Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
  Díptic de difusió sobre com acreditar una tercera llengua en acabar els estudis universitaris de grau.
 • Beques i ajuts per als estudiants universitaris 

  Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
  Tríptic de difusió de les beques i ajuts que ofereix la Universitat de Lleida als seus estudiants.
 • Tu fas UdL: recursos i vida universitària 

  Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
  Díptic de difusió dels serveis i activitats de la Universitat de Lleida per als seus estudiants.
 • Tu futuro empieza en la Universitat de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària; Mrs.Mersey; Hernández, Paco (Edicions de la Universitat de Lleida, 2017)
  Còmic informatiu sobre la UdL adreçat a alumnes d'ESO i batxillerat.
 • El teu futur comença a la Universitat de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària; Mrs.Mersey; Hernández, Paco (Edicions de la Universitat de Lleida, 2017)
  Còmic informatiu sobre la UdL adreçat a alumnes d'ESO i batxillerat.
 • Activitats de transició de la secundària a la Universitat de Lleida. T'hi acompanyem! 

  Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants. Servei d'Informació i Atenció Universitària (Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària, 2016)
  Amb una concepció de l’educació com un conjunt global en el que hi tenen cabuda tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària, cicles de formació professional, estudis universitaris i, fins i tot, la formació ...
 • Màsters i Doctorats. Universitat de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2018)
  Díptic de difusió dels màsters i doctorats oficials de la Universitat de Lleida.
 • Estudis de grau per àmbit de coneixement. Universitat de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2019)
  Guia dels estudis de grau per àmbit de coneixement de la UdL, els centres i les titulacions.
 • Introducció a la conversió d’àudio a text 

  Splendiani, Bruno; Ribera, Mireia (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document és una introducció a les eines Dragon Naturally Speaking i Audacity, especialitzades a optimitzar la transcripció d’arxius sonors.
 • Guia d’SCORM 

  Centelles, Miquel; Ribera, Mireia (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document és una introducció a l’eina RELOAD i a les funcionalitats d’SCORM del Moodle.
 • Guia de Camtasia Studio 

  Oliva Solé, Marta; Ribera, Mireia (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document és una introducció a l’eina Camtasia Studio. L’aplicació està especialitzada, entre d’altres, a elaborar vídeos de contingut docent accessible a partir de presentacions preparades en Microsoft PowerPoint.
 • Guia d’Internet (HTML5 i reproductors web) 

  Gil Iranzo, Rosa María; Granollers i Saltiveri, Toni; Ribó i Balust, Josep M. (Josep Maria); Gimeno Illa, Juan Manuel; Ribera, Mireia (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document dóna les pautes bàsiques per poder incorporar vídeos incrustats en una pàgina web codificada en HTML5, amb un reproductor accessible. Així mateix, es dóna una introducció a l’eina ccPlayer, reproductor de ...
 • Guia d’audiodescripció (CapScribe) 

  Granollers i Saltiveri, Toni; Gil, Víctor; Ribera, Mireia (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document és una introducció a l’eina CapScribe per a audiodescripcions en vídeos digitals. Es tracta d’un programari gratuït per als entorns Mac d’Apple i pot treballar amb vídeos de Quicktime, YouTube i alguna altra ...
 • Guia de subtitulació 

  Ribera, Mireia; García González, Roberto; Sendín Veloso, Montserrat; Salse, Marina; Pascual Almenara, Afra; Gil, Víctor; Granollers i Saltiveri, Toni (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document és una introducció a la subtitulació amb eines gratuïtes. Concretament es tracten les eines CaptionTube, Subtitle Workshop, Universal Subtitles, vSync i, finalment, Timed Text.
 • Planificació del vídeo accessible 

  Carrera, Xavier; Coiduras Rodríguez, Jordi L.; Ribera, Mireia; Granollers i Saltiveri, Toni (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  Aquest document tracta els aspectes principals que cal preveure en la producció d’un vídeo accessible. Es ressegueixen les tres etapes que regeixen la creació de productes audiovisuals (planificació, producció i difusió) ...
 • Guia de contingut digital accessible: vídeo 

  Carrera, Xavier; Centelles, Miquel; Coiduras Rodríguez, Jordi L.; García González, Roberto; Gil Iranzo, Rosa María; Gil, Víctor; Gimeno Illa, Juan Manuel; Granollers i Saltiveri, Toni; Oliva Solé, Marta; Pascual Almenara, Afra; Ribera, Mireia; Ribó i Balust, Josep M. (Josep Maria); Salse, Marina; Sendín Veloso, Montserrat; Splendiani, Bruno (Universitat de Lleida. Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (Griho); Universitat de Barcelona, 2013-03)
  La guia consta d’un conjunt de documents en format pdf i d’una web (http://www.videoaccessible.udl.cat) que es complementen per donar pautes, recomanacions i exemples necessaris per poder mostrar informació en format vídeo ...
 • Bachelor. Master. University of Lleida 

  Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària (Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària, 2011)
  Guia de difusió en anglès dels estudis de grau i màsters de la Universitat de Lleida.
 • Grados. Universidad de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
  Tríptic de difusió en castellà dels estudis de grau, centres i titulacions, i dels diferents serveis per a l'estudiantat que ofereix la Universitat de Lleida.
 • Graus. Universitat de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
  Tríptic de difusió dels estudis de grau, centres i titulacions, i dels diferents serveis per a l'estudiantat que ofereix la Universitat de Lleida.
 • Másteres. Doctorados. Universidad de Lleida 

  Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2018)
  Guia de difusió per a estudiants estrangers dels màsters i doctorats de la Universitat de Lleida.

View more