Xarxes II, gener 2011

Aquesta assignatura continua Xarxes I, on l’alumne va aprendre a utilitzar aplicacions en xarxa. En aquesta segona assignatura l'estudi se centrarà més en la seguretat de la infraestructura de TI, vista de forma holística. S'aprendrà a: * Dissenyar la xarxa com un tot, a nivells de xarxa i transport. * Planificar la seguretat de la infraestructura (i aspectes adjacents). * Analitzar/auditar la seguretat de la infraestructura. * Respondre a problemes i incidents.

Xarxes II

Mateu, Carles

Llicenciatura en Enginyeria Informàtica

Màster en Programari Lliure

Universitat de Lleida

Imatge per saschaaa Attribution No Derivative Works

Descripció de l'assignatura

Aquesta assignatura continua Xarxes I, on l’alumne va aprendre a utilitzar aplicacions en xarxa. En aquesta segona assignatura l'estudi se centrarà més en la seguretat de la infraestructura de TI, vista de forma holística.

S'aprendrà a:

Citation: Carles, M. P. (2011, January 26). Xarxes II. Retrieved October 21, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/enginyeria-i-arquitectura/xarxes-ii.
Copyright 2010, Autors i col·laboradors. This work is licensed under a Creative Commons License. Creative Commons License