Eines personals
Esteu aquí: Inici Enginyeria i Arquitectura Plataformes de desenvolupament d'aplicacions de comerç electrònic

Plataformes de desenvolupament d'aplicacions de comerç electrònic, gener 2011

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

En els darrers anys hi ha hagut una efervescència molt important de les transaccions comercials a través d'internet, el que s'ha vingut a anomenar comerç electrònic (C-e). Això ha generat una sèrie de tecnologies i també de patrons de bones pràctiques a l'hora d'emprar-les. L'objectiu de l'assignatura és el de donar a l'estudiant una visió suficientment àmplia d'aquestes tecnologies (essencialment en l'àmbit de Java i també ajax) i de la manera correcta d'utilitzar-les per desenvolupar aplicacions de comerç electrònic o, més genèricament, aplicacions web.

xarxa

Plataformes de desenvolupament d'aplicacions de comerç electrònic

Ribó i Balust, Josep Maria

Gimeno Illa, Juan Manuel

Grau en Enginyeria Informàtica

Universitat de Lleida

Imatge per John E. Lester Attribution

Descripció de l'assignatura

En els darrers anys hi ha hagut una efervescència molt important de les transaccions comercials a través d'internet, el que s'ha vingut a anomenar comerç electrònic (C-e). Això ha generat una sèrie de tecnologies i també de patrons de bones pràctiques a l'hora d'emprar-les.

L'objectiu de l'assignatura és el de donar a l'estudiant una visió suficientment àmplia d'aquestes tecnologies (essencialment en l'àmbit de Java i també ajax) i de la manera correcta d'utilitzar-les per desenvolupar aplicacions de comerç electrònic o, més genèricament, aplicacions web.

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Maria), R. i. B. J. M. (., Manuel, G. I. J. (2011, February 03). Plataformes de desenvolupament d\'aplicacions de comerç electrònic. Retrieved January 20, 2022, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/enginyeria-i-arquitectura/plataformes-de-desenvolupament-daplicacions-de-comerc-electronic. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License
Reuse Course
Download this course