Eines personals
Esteu aquí: Inici Enginyeria i Arquitectura Models de desenvolupament i gestió de projectes de programari lliure

Models de desenvolupament i gestió de projectes de programari lliure, gener 2011

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

Els objectius de l'assignatura són: 1. Comprendre les característiques del model Bazar de desenvolupament de programari i diferenciar-les de les dels models tradicionals. 2. Argumentar amb rigor les crítiques i els beneficis que es deriven de l'ús del model Bazar 3. Analitzar i discutir les tendències actuals d'evolució del model Bazar 4. Analitzar amb rigor un projecte FOSS tant quantitativa com qualitativament, amb l'ajut del repositori d'aquell projecte i d'aplicaciones i portals web d'anàlisi de projectes. 5. Instal·lar i usar amb fluïdesa un repositori de projectes de programari lliure i un gestor de versions, tant centralitzat como distribuït. 6. Integrar els estudiants en una comunitat de desenvolupament d'un projecte real FOSS, interaccionar amb ella i realitzar alguna contribució al projecte.

Models de desenvolupament i gestió de projectes de programari lliure

Planes Cid, Jordi

Ribó Balust, Josep Maria

Màster en Programari Lliure

Universitat de Lleida

Imatge per tanakawho Attribution

Descripció de l'assignatura

Els objectius de l'assignatura són:

  1. Comprendre les característiques del model Bazar de desenvolupament de programari i diferenciar-les de les dels models tradicionals.
  2. Argumentar amb rigor les crítiques i els beneficis que es deriven de l'ús del model Bazar
  3. Analitzar i discutir les tendències actuals d'evolució del model Bazar
  4. Analitzar amb rigor un projecte FOSS tant quantitativa com qualitativament, amb l'ajut del repositori d'aquell projecte i d'aplicaciones i portals web d'anàlisi de projectes.
  5. Instal·lar i usar amb fluïdesa un repositori de projectes de programari lliure i un gestor de versions, tant centralitzat como distribuït.
  6. Integrar els estudiants en una comunitat de desenvolupament d'un projecte real FOSS, interaccionar amb ella i realitzar alguna contribució al projecte.
Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Jordi, P. C., Maria), R. i. B. J. M. (. (2011, February 03). Models de desenvolupament i gestió de projectes de programari lliure. Retrieved January 20, 2022, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/enginyeria-i-arquitectura/models-de-desenvolupament-i-gestio-de-projectes-de-programari-lliure. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License