Eines personals
Esteu aquí: Inici Enginyeria i Arquitectura Fructicultura

Fructicultura, gener 2019

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

L'assignatura Fructicultura té dues parts. Una és la Fructicultura General que inclou la morfologia i el desenvolupament vegetatiu, la fructificació, el medi ecològic, i la propagació i vivers de fruiters. L'altra part és la Tecnologia de Producció Fruitera que inclou les tècniques de: plantació, formació i poda, reg, fertilització, manteniment del sòl, protecció, i recol•lecció i manipulació dels fruits. Aquesta assignatura s'imparteix al llarg dels dos semestres del tercer curs per tal d'introduir a l'estudiant en els coneixements bàsics de la Fructicultura i que són essencials pel tècnic que desenvoluparà el seu treball en el camp de la producció fructícola. Igualment aquests coneixements seran bàsics pel desenvolupament de la matèria Cultius Fructícoles, obligatòria en aquesta especialitat de la titulació, i dedicada a l'aprofundiment del cultiu de les espècies fruiteres concretes.

Fructicultura

Fructicultura

Valero Urbina Vallejo

Josep Dalmases Mestre

Miquel Pascual Roca

Grau en Enginyeria Agrària i Agroalimentària

Universitat de Lleida

Camp de Pràctiques de l'ETSEA - Valero Urbina  Attribution

Descripció de l'assignatura

L'assignatura Fructicultura té dues parts. Una és la Fructicultura General que inclou la morfologia i el desenvolupament vegetatiu, la fructificació, el medi ecològic, i la propagació i vivers de fruiters. L'altra part és la Tecnologia de Producció Fruitera que inclou les tècniques de: plantació, formació i poda, reg, fertilització, manteniment del sòl, protecció, i recol•lecció i manipulació dels fruits.

Aquesta assignatura s'imparteix al llarg dels dos semestres del tercer curs per tal d'introduir a l'estudiant en els coneixements bàsics de la Fructicultura i que són essencials pel tècnic que desenvoluparà el seu treball en el camp de la producció fructícola. Igualment aquests coneixements seran bàsics pel desenvolupament de la matèria Cultius Fructícoles, obligatòria en aquesta especialitat de la titulació, i dedicada a l'aprofundiment del cultiu de les espècies fruiteres concretes.

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Valero, U. V., Josep, D. M., Miquel, P. R. (2014, March 10). Fructicultura. Retrieved January 20, 2022, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/enginyeria-i-arquitectura/fructicultura. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License