Aliments funcionals, 2015
—
arxivat sota:
Nutrició,
Aliments--Anàlisi
Els aliments funcionals són aquells aliments que són elaborats no només per les seves característiques nutricionals sinó també per a complir una funció específica com pot ser el millorar la salut i reduir el risc de contreure malalties.
Aliments funcionals
Isabel Odriozola
Material realitzat en col·laboració amb la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent de la UdL Universitat de Lleida |
Els aliments funcionals són aquells aliments que són elaborats no només per les seves característiques nutricionals sinó també per a complir una funció específica com pot ser el millorar la salut i reduir el risc de contreure malalties.
Course Contents
Copyright 2010,
Autors i col·laboradors.
Cite/attribute Resource.
Isabel, O. (2019, October 30). Aliments funcionals. Retrieved April 23, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/enginyeria-i-arquitectura/aliments-funcionals.
This work is licensed under a
Creative Commons License
