Programació Bee-Bot, 2019

beebot

Programació Bee-Bot

 

Enric Brescó
Departament de Pedagogia

Material realitzat en col·laboració amb la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent de la UdL


Universitat de Lleida


Programació Bee-Bot:

  • Flor i rusc: en aquesta pràctica cal que guiïs l’abella Bee-Bot fins a la flor i després fins al rusc.
  • Geometria: en aquesta pràctica cal que ajudis a l’abella Bee-Bot a buscar tots els quadrats de color verd. Vigila de no passar per cap Triangle.
  • Sopa de lletres: en aquesta pràctica cal que ajudis a l’abella Bee-Bot a buscar totes les lletres de la paraula PERA, però cal que les trobi amb l’ordre correcte: P-E-R-A.
  • Lleida: en aquesta pràctica cal que guiïs l'abella Bee-Bot per la següent ruta turística: primer cal portar-la fins al parc de la Mitjana, passant per un dels seus ponts, desprès fer-la arribar fins a la Paeria on pararà a descansar un moment i un cop recuperada visitarà la Universitat, pujarà al Bus turístic i acabarà visitant la Seu Vella.
Citation: Enric, B. B. (2019, June 13). Programació Bee-Bot. Retrieved September 27, 2020, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/ciencies-socials-i-juridiques/programacio-bee-bot.
Copyright 2010, Autors i col·laboradors. This work is licensed under a Creative Commons License. Creative Commons License