Matèries
 
Eines personals
Esteu aquí: Inici Ciències Socials i Jurídiques Desenvolupament psicològic i emocional en infants i adolescents

Desenvolupament psicològic i emocional en infants i adolescents, 2017

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

Per poder desenvolupar una intervenció professional en infants i adolescents resulta molt útil conèixer, en línies generals, quines són les etapes per les quals passen durant el seu desenvolupament cap a l'edat adulta. Quan es parla de desenvolupament psicoemocional s'inclou el desenvolupament cognitiu, afectiu, sexual i social.

Emocions

Desenvolupament psicològic i emocional en infants i adolescents

 

Patricia Silva
Departament de Pedagogia i Psicologia

 

Material realitzat en col·laboració amb la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent de la UdL


Universitat de Lleida

Per poder desenvolupar una intervenció professional en infants i adolescents resulta molt útil conèixer, en línies generals, quines són les etapes per les quals passen durant el seu desenvolupament cap a l'edat adulta. Quan es parla de desenvolupament psicoemocional s'inclou el desenvolupament cognitiu, afectiu, sexual i social.

 

Desenvolupament psicològic i emocional en infants i adolescents

Course Contents

Emocions , 2017

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Patricia, S. (2019, October 31). Desenvolupament psicològic i emocional en infants i adolescents. Retrieved September 19, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/ciencies-socials-i-juridiques/desenvolupament-psicologic-i-emocional-en-infants-i-adolescents. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License