Eines personals
Esteu aquí: Inici Ciències Socials i Jurídiques Comerç exterior

Comerç exterior, 2013

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

Els coneixements adquirits en aquesta assignatura són força valorats en el món laboral, que cada cop necessita més tècnics en operacions internacionals. De fet, moltes de les transaccions que realitza una empresa tenen l'origen o la destinació a l'estranger. Amb els coneixements bàsics però prou generals que dóna aquesta assignatura, hom està en condicions d'estudiar algun curs de perfeccionament que permeti dur els tràmits i les operacions comercials amb altres empreses estrangeres. Aquesta especialitat aporta una base consistent a l'alumne per poder desenvolupar-se amb més seguretat en la complexitat del comerç internacional. Amb l'especialitat es pretén que l'estudiant adquireixi els coneixements que el motivin a aprofundir el camp del comerç internacional per mitjà d'una preparació i un acompliment eficient de les funcions que l'empresa encomana a l'especialista.

 

Comerç exterior

Comerç exterior

Pilar Cos Sánchez

Grau en Administració i Direcció d'Empreses

Universitat de Lleida

Imatge per in-world professionals Attribution

 

Descripció de l'assignatura

Els coneixements adquirits en aquesta assignatura són força valorats en el món laboral, que cada cop necessita més tècnics en operacions internacionals. De fet, moltes de les transaccions que realitza una empresa tenen l'origen o la destinació a l'estranger. Amb els coneixements bàsics però prou generals que dóna aquesta assignatura, hom està en condicions d'estudiar algun curs de perfeccionament que permeti dur els tràmits i les operacions comercials amb altres empreses estrangeres.

 Aquesta especialitat aporta una base consistent a l'alumne per poder desenvolupar-se amb més seguretat en la complexitat del comerç internacional. Amb l'especialitat es pretén que l'estudiant adquireixi els coneixements que el motivin a aprofundir el camp del comerç internacional per mitjà d'una preparació i un acompliment eficient de les funcions que l'empresa encomana a l'especialista.

 

 

 

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Pilar, C. S. (2013, February 14). Comerç exterior. Retrieved September 19, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/ciencies-socials-i-juridiques/comerc-exterior. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License
Reuse Course
Download this course