Matèries
 
Eines personals
Esteu aquí: Inici Ciències de la Salut Cas Clínic

Cas Clínic, 2014

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

L’objectiu de fer aquesta activitat on-line es aprendre a realitzar un PAI seguint les diferents fases del mateix en un procés guiat. Es parteix d’un cas clínic, llavors a través de diferents documents passarem per la fase de valoració (interpretació i anàlisi de les dades), fase diagnòstica, fase de planificació i el que no podrem realitzar al ser un cas simulat serà la fase d’execució i avaluació però simularem el seguiment fins acabar a l’alta d’infermeria. Aquesta recomanació és molt important: per la resolució del cas caldrà fer cerca bibliogràfica sobre la situació aguda patològica del pacient i sobre el tractament farmacològic a més de la revisió de les taxonomies infermeres NANDA, NIC i NOC. Estigueu atens a les recomanacions per la complementació dels documents i les tècniques per seguir l’activitat sense problemes.

Cas Clínic

Cas Clínic

 

Judith Roca i Teresa Torner
Departament d’Infermeria i Fisioteràpia

Material realitzat en col·laboració amb la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent de la UdL

 

Universitat de Lleida


L’objectiu de fer aquesta activitat on-line es aprendre a realitzar un PAI seguint les diferents fases del mateix en un procés guiat. Es parteix d’un cas clínic, llavors a través de diferents documents passarem per la fase de valoració (interpretació i anàlisi de les dades), fase diagnòstica, fase de planificació i el que no podrem realitzar al ser un cas simulat serà la fase d’execució i avaluació però simularem el seguiment fins acabar a l’alta d’infermeria.

Aquesta recomanació és molt important: per la resolució del cas caldrà fer cerca bibliogràfica sobre la situació aguda patològica del pacient i sobre el tractament farmacològic  a més de la  revisió de les taxonomies infermeres NANDA, NIC i NOC.

Estigueu atens a les recomanacions per la complementació dels documents i les tècniques per seguir l’activitat sense problemes.

Cas Clínic

 

Course Contents

Cas Clínic , 2014

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Judith, R. L., Ma.Teresa, T. B. (2019, November 06). Cas Clínic. Retrieved September 19, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/ciencies-de-la-salut/cas-clinic. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License