Matèries
 
Eines personals
Esteu aquí: Inici Arts i Humanitats Arts visuals

Arts visuals, 2012

Accions del document
  • RSS Feed
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

Aquests continguts han estat dissenyats per tal d'afavorir aprenentatges sobre l'art i l'educació artística i desenvolupar processos de reflexió en l'alumnat de l'assignatura de Didàctica de l'Educació Artística (arts visuals). Consta d'uns continguts generals sobre l'art i d'altres més concrets sobre algunes obres de la col·lecció d'art de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

arts

Arts visuals

 

Carme Molet
Departament de Didàctiques Específiques

Material realitzat en col·laboració amb la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent de la UdL

 

Universitat de Lleida


Aquests continguts han estat dissenyats per tal d'afavorir aprenentatges sobre l'art i l'educació artística i desenvolupar processos de reflexió en l'alumnat de l'assignatura de Didàctica de l'Educació Artística (arts visuals). 

Consta d'uns continguts generals sobre l'art i d'altres més concrets sobre algunes obres de la col·lecció d'art de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

Arts visuals

Course Contents

arts , 2012

Copyright 2010, Autors i col·laboradors. Cite/attribute Resource. Carme, M. (2019, June 12). Arts visuals. Retrieved November 27, 2021, from Recursos educatius - UdL OpenCourseWare Web site: http://ocw.udl.cat/arts-i-humanitats/arts-visuals. This work is licensed under a Creative Commons License Creative Commons License